Div skit, 02. august

Her kommer en update omsider! Det har skjedd litt:

Sykkeltyveri

En dag våknet jeg opp uten bil og sykkel. Lokale vrak hadde forsynt seg grovt.. Alt crossutstyret lå også i bilen! Forbanna lavpanner! Jeg dro selvfølgelig til herr lensmann og forklarte situasjonen, ringte rundt til alle bensinstasjonene rundt om om de hadde sett noe. Bilen er jo ganske lett å kjenne igjen, dessuten var den omtrent tom for bensin. Men nei, ingen hadde sett noe.

Etter det kjørte jeg bare rundt og spurte naboer om de hadde hørt noe på natta. Joda, nabon hadde hørt bilen starta opp i 3-tia. Rart om ikke noen hadde hørt noe også! Girkassa var helt sarva. Den hyla som en stukket gris og rapa cola-light-raper hver gang jeg rørte girstanga. Morten og Erlend fikk tips om bilkjøring og fant tilslutt bilen langt doinnern inn i en lysløype i nærigheten. Tror folka har hatt en jævla morro natt, for der er det ikke akkurat motorvei! Luringene hadde spøla seg fast i gjørma så jeg måtte ha traktorhjelp for å komme meg ut igjen.

Men sykkelen var fremdeles borte. De hadde også tatt med seg en stor bag med div. utstyr og deler. Synd sykkeln er dobbelt så mye verd som bilen.. Vi fant spor etter sykkeln et stykke videre, men så ble det borte. Etter det var det bare å starte en spørrerunde av folk i nærigheten. Politiet trodde kanskje det var et bestillingstyveri, men det virket litt uprofft..

Senere på kvelden var det en kompis som hadde hørt en crosssykkel starte opp og ringte meg. Vi ringte purken men de ville ikke bruke ressurser på å få folk dit så sent på kvelden.. Så vi fikk med en gjeng og pakka balltre og en garasjejekk-stang inn i bilen og bestemte oss for å "holde vakt" på natta i tilfelle de skulle flytte den for å få den unna. Timene gikk og det var ingen ting og se.. Morten dro like godt hjem og henten mat og drikke til hele bølingen(+ litt pils)! Tror vi var 6 stk.

Klokka 8 på mårran ringte jeg lensmannen, men han lå å sov enda. Ca klokka 11 kom det 3 politibiler og 5 svartkledde menn i bart(1 uten) De gikk inn, men både sykkelen og vraket var borte.. De som bodde der sa at han hadde kjørt vekk med den kvelden før..forbanna tosk! Politiet kjørte deretter rundt til flere "lokale helter" for å høre om de har sett narko-kompisen sin. I 4-tia fikk jeg beskjed om at de hadde funnet sykkeln og bagen. Phuu! De fant den ca 2 mil unna der han hadde kjørt fra, så det var sikkert en artig tur etter veien det også. Hadde han bare kjørt seg ijæl! menmen, sånne folk dør aldri, de er som 10 jævla fluer når du klipper gresset!

Den dagen var jeg på jobb fra 16 til 21. Gjett om jeg var trøtt! Men dette måtte jo selvfølgelig feires hehe! Etter jobben ble det fest! tror ikke det var sengetid før 3 eller 4. Da hadde jeg vært oppe i 43 timer.

 

Tur til Tynset

Grilling og hopping

Liten filmsnutt (rampa står på 12 meter så det er ikke så mye jeg rekker.)

 

-Nils Hermann-

Tilbake